sábado, 10 de febrero de 2007

Inaguració dellocal d'ERC de Flix

INAGURACIÓ DEL LOCAL d´ERC FLIX


El passat 1 d’octubre ERC de Flix veure realitzat un antiga i esperada fita, gaudir d’una seu social permanent al poble. L´inaguració va coincidir amb uns moments històrics per al nostre poble, amb un ERE de prop de 100 treballadors de la “fàbrica” i per si tot això no fos prou,enmig d’una estranya campanya de mitjans de comunicació sobre la contaminació per part de la mateixa Fàbrica al riu Ebre. L´inaguració va anar a càrrec del President d´ERC Josep –Lluís Carod-Rovira . Prèviament aquest ja s’havia reunit amb el comitè de treballadors i la direcció d´Erkimia per tal d’analitzar la situació i després fer un dinar de treball amb els delegats de la Generalitat de Lleida, les Terres de l´Ebre i amb d’altres càrrecs. Desprès d’un discurs d’inauguració i de l’entrega de carnet de militant al nostre Batlle Pere Muñoz, l’acte es va acabar amb un aperitiu per a tots aquells que van voler participar de la festa al mateix local situat als baixos del nº 14 del carrer Gombau.

La seu neix amb un objectiu de donar a conèixer d’una manera més propera el missatge d´ERC, ja que tot i que ara ERC està en uns moments molts importants amb responsabilitats de govern tant a Flix com a la Generalitat i fins i tot s’ha abrivat a situar el quart partit de l’estat Espanyol, aquest és un camí que comença ara i per tal d’explicar-lo amb tota claredat possible, fer-lo pedagògic i creïble un local era un instrument imprescindible. ERC fins fa poc era un partit que tot i tenir més de 70 anys d’història, tenir un president com Macià i un altre de màrtir com Companys era bastant desconegut i fins i tot arribava fer una mica de por, sobretot per desconeixement, i per tal de solventar aquests problema i dir que es realment un local era bàsic.

Una seu d’un partit polític per si sola no és res, només 4 parets i l’objectiu de la secció local es dotar-lo de vida, des de reunions pròpies de partit fins a conferències, debats, xerrades, col·loquis,venda de productes, una petita Biblioteca....Esperem que la seu sigui el cor de la secció, d’allí tenen que sortir les idees, els objectius i perquè no els somnis per a que el nostre poble sigui allò que els seus convilatans vulguin que sigui, d´allí volem que surti la força necessària per fer progressar el poble, amb l’ajuda de tothom. Un centre d’activitat permanent, tant de militants, simpatitzants o tots aquells que hi vulguin col·laborar. També volem copsar les opinions de tots aquells que viuen fora vila però que continuen col·laborant amb la vida del poble. I com no, que la seu sigui un punt d’informació permanent per tota aquella gent que vulgui aproximar-se al missatge i treball d´ERC.

Un objectiu vital per la gent d´ERC es conèixer les inquietuds de la gent del poble. Que pensa i necessita en la seva vida quotidiana. Un partit polític només serveix per a donar solucions a le gent, aquests local ens te que servir per aconseguir-ho. Un especial actiu a cuidar són el jovent, i més el del nostre poble. ERC no vol ser un partit del passat, sinó un partit de futur sense oblidar tot allò que ha estat. El primer pas sera obrir el local al públic 2 cops a la setmana.

La gent d´ERC de Flix només espera que el local ens ajudi a veure clar el rumb que té que seguir el nostre poble, ajudar a realitzar tot allò que necessita o totes aquelles mancances que pugui tenir, que la gent de Flix tingui una millor qualitat de vida i uns millors serveis,que poguéssim aconseguir les estratègies adequades i les solucions adients per sortir victoriosos de tots els reptes que ens depari el futur i que sempre es pugui dir que la màxima preocupació de la gent d’esquerra era les persones .Alhora que també lluitava per unes reivindicacions perdudes com a país.


(FOTO)

“No oblidarem mai les coses que hem aprés,
en aquests anys de fosca tramuntana;
les ribes uniran homes de pes
i obrirà solcs l’esquerra Catalana”


Joan Brossa “ 0da al President Companys” 1971



Jordi G. Secretaria d’organització

No hay comentarios:

Datos personales

Fill de Flix, membre fundador de l'esquadron.